Reis naar je hart

Wat fijn dat je meer wil weten over onze workshop. Wij zijn super enthousiast over wat we gaan doen! Het wordt magisch. Dat weten én voelen we.

Waar en wanneer:
Vrijdag 13 mei
Van 19 uur tot 22.15 uur
De BoschhoeK - Nuenen
€ 55,- incl btw.

"Learn who you are. Unlearn who they told you to be."

De workshop is uitverkocht.

Workshop

Wat je krijgt:

Workshop

Wat je kunt verwachten:
✓ Rust en tijd voor jezelf
✓ Ruimte voor wie JIJ bent
✓ Yin Yoga
✓ Easy Flow Yoga
✓ Verbonden ademhaling
✓ Oefeningen om nog dichter bij jezelf te komen
✓ Verbinding met een mooie groep
✓ Aandacht en begeleiding van 2 ervaren warme docenten

Extra bonus!

Je ontvangt in de week voor de workshop al begeleide meditaties. Speciaal voor deze workshop gemaakt door Renee en Nicolle. Die zijn voor jou, om zo vaak te luisteren als je wilt. Want wij houden van voorpret, zeker als je op reis gaat!

Waarom nu:

Naar je hart

De laatste jaren (en nog steeds), is er zoveel in beweging. Dit heeft effect op jouw gevoel van veiligheid. Renee en Nicolle nemen je mee naar methodes om je weer naar je rust & herstel modus te brengen. Daar waar jij mag voelen. Daar waar jij mag zijn. Precies zoals je bent.

De lente in

We luiden samen de lente in. Het is tijd om uit de winter te komen, je te openen voor jezelf en je energie weer te laten stromen. De prachtige omgeving waar de workshop plaatsvindt, midden in de bloeiende natuur, gaat je hier ook bij ondersteunen.

Helemaal voor jou

Deze avond is voor jou wanneer jij die behoefte voelt om liefdevoller naar jezelf te kijken. Om vanuit die zachtheid te bewegen en in je kracht te staan.

Ervaren yogi of helemaal nog nooit op een yogamat gestapt? Deze workshop past altijd. Daar zorgen wij voor.
Twijfel je? Stuur ons gerust een bericht.

Wij begeleiden jou

Bij deze bijzondere workshop wordt je begeleid door Renee en Nicolle. Twee ervaren yogadocenten. Zij combineren hun kennis en passie in deze unieke workshop.

Renee inspireert jou om radicaal jezelf te mogen zijn. Dat is haar missie. Ze support je op het pad van ontwaken, vrijheid en authenticiteit. Door haar teachings met yoga en coaching, wordt je innerlijk vuur (weer) aangewakkerd en je zelfvertrouwen verhoogd. Leef je leven ten volste - in verbinding met jezelf en anderen.
Bij Nicolle maak je een reis van je hoofd naar je hart. Zodat je vanuit zelfliefde de beste keuzes voor jezelf kan maken. Op en naast de mat. Ze is gek op de wetenschap, anatomie en het spirituele. Yoga met Nicolle is zacht, open en doortastend. Er is ruimte voor jouw persoonlijke yogareis. Een plek en practice waar je thuis mag komen.

Wil jij hierbij zijn?

Dat vinden we heel leuk. We zien je! En omarmen je met liefde. Op 13 mei bij de BoschhoeK in Nuenen.

De workshop is uitverkocht. Schrijf je gerust in voor de wachtlijst. Dan hoor jij als eerste wanneer er een plek vrij is gekomen.

Copyright © 2022 Yoga met Nicolle