Logo Yoga met Nicolle van Bakel

Release & recharge

Wat fijn dat je meer wil weten over onze workshop. Wij zijn super enthousiast over wat we gaan doen! Het wordt weer magisch. Dat weten én voelen we. Omdat de workshops altijd snel uitverkopen, geven we de Release & Recharge workshop 2 keer.

Waar en wanneer:
Vrijdag 27 oktober of vrijdag 17 november
Van 19 uur tot 22.15 uur
De BoschhoeK - Nuenen
€ 69,- incl. btw.

"Learn who you are. Unlearn who they told you to be."

Samen is extra leuk

Voorheen kon je via Hipsy maar 1 ticket kopen per e-mailadres. Nu kun je er meer kopen. Leuk als cadeautje voor een vriend, partner of familielid.

Wil je graag bij onze workshop zijn? Dit is de laatste kans, want na dit jaar veranderen we van workshop vorm.

Workshop

Wat je krijgt:

Workshop

Wat je kunt verwachten:
✓ Rust en tijd voor jezelf
✓ Ruimte voor wie JIJ bent
✓ Yin Yoga
✓ Verbonden ademhaling
✓ Oefeningen om nog dichter bij jezelf te komen
✓ Verbinding met een mooie groep
✓ Aandacht en begeleiding van 2 ervaren warme docenten

Extra bonus!

Je ontvangt in de week voor de workshop een begeleide meditatie en schrijfopdracht. Speciaal voor deze workshop gemaakt door ons. Die zijn voor jou, om zo vaak te luisteren als je wilt.

Waarom nu:

Release & recharge

De laatste jaren (en nog steeds), is er zoveel in beweging. Dit heeft effect op jouw gevoel van veiligheid. Renee en Nicolle nemen je mee naar methodes om je weer naar je rust & herstel modus te brengen. Daar waar jij mag voelen. Daar waar jij mag zijn. Precies zoals je bent. In die ontspanning ontstaat er ruimte om los te laten en weer op te laden.

Van de zomer naar de winter

We bewegen richting de winter. Het is tijd om los te laten wat jou niet meer dient, te verzachten en ontspannen. Net als de natuur mag jij vertragen en meer naar binnen keren. De prachtige omgeving waar de workshop plaatsvindt, midden in de natuur, gaat je hier ook bij ondersteunen.

Helemaal voor jou

Deze avond is voor jou wanneer jij die behoefte voelt om liefdevoller naar jezelf te kijken. Om vanuit die zachtheid los te laten en in je kracht te staan.

Ervaren yogi of helemaal nog nooit op een yogamat gestapt? Deze workshop past altijd. Daar zorgen wij voor.
Twijfel je? Stuur ons gerust een bericht.

Wij begeleiden jou

Bij deze bijzondere workshop wordt je begeleid door Renee en Nicolle. Twee ervaren yogadocenten. Zij combineren hun kennis en passie in deze unieke workshop.

Renee inspireert jou om radicaal jezelf te mogen zijn. Dat is haar missie. Ze support je op het pad van ontwaken, vrijheid en authenticiteit. Door haar teachings met yoga en coaching, wordt je innerlijk vuur (weer) aangewakkerd en je zelfvertrouwen verhoogd. Leef je leven ten volste - in verbinding met jezelf en anderen.
Bij Nicolle maak je een reis van je hoofd naar je hart. Zodat je vanuit zelfliefde de beste keuzes voor jezelf kan maken. Op en naast de mat. Ze is gek op de wetenschap, anatomie en het spirituele. Yoga met Nicolle is zacht, open en doortastend. Er is ruimte voor jouw persoonlijke yogareis. Een plek en practice waar je thuis mag komen.

Wil jij hierbij zijn?

Dat vinden we heel leuk. We zien je! En omarmen je met liefde. Op 27 oktober of 17 november bij de BoschhoeK in Nuenen. De workshop start om 19.00 uur. Je bent vanaf 18.30 uur welkom om te landen, samen te zijn en een kop thee te drinken.

Release & Recharge met ons, bij deze laatste edities.

Copyright © 2022 Yoga met Nicolle